O Fundacji

Historia Fundacji

Fundacja powstała w 2017 r., jednak największą aktywność zyskała w 2021 r. po jej przejęciu przez Annę Bezdziecką i Justynę Bucknall-Hołyńską, zmianie profilu działalności i nazwy na Lubuska Fundacja Psychoedukacji i Rozwoju “Centrum”

Warsztaty profilaktyczne

Warsztaty profilaktyczne dla 610 dzieci z gminy Santok, których celem jest odbudowanie relacji uczniowskich oraz przeciwdziałanie niepożądanym zachowaniom i uzależnieniom. Dzięki nim uczniowie poznali mechanizm powstawania emocji, nauczyli się rozpoznawać, nazywać i wyrażać oraz we właściwy sposób regulować.

Warsztaty z kompetencji

Warsztaty z kompetencji społecznych, w tym regulacji emocji w ramach przeciwdziałania niepożądanym zachowaniom dla 244 uczniów w Szkole Podstawowej im. Polskich Olimpijczyków w Baczynie. Zealizowane dzięki funduszom z gminy Lubiszyn.

Akademia Umiejętności Społecznych

Akademia Umiejętności Społecznych - całoroczny projekt realizowany z darowizn obejmujący cotygodniowe treningi kompetencji społecznych rozpisane na pięć dwumiesięcznych modułów: regulacja emocji, zarządzanie stresem, mocne strony, pewność siebie i skuteczna komunikacja.

Akademia Odkrywców

Akademia Odkrywców - projekt realizowany z darowizn, którego celem było odbudowanie relacji rówieśniczych po pandemii.

Wpłać darowiznę

30 PLN